Our Porfolio


Cel mai drag proiect al nostru este Bucătăraș.ro, site creat, dezvoltat și manageriat de echipa FreshLemon.

În peste 5 ani, construit cu pricepere și răbdare, Bucătăraș.ro a depasit 1,5 milioane de vizitatori unici într-o lună, instalându-se confortabil pe primul loc în topul siteurilor culinare!

Într-un internet în care siteurile și-au uitat parcă identitatea și s-a format o horă a unirii în linkuri și simțiri, există un loc în care oamenii zâmbesc, un loc guvernat de vorba bună și care și-a pus sănătos cărămidă peste cărămidă la temelie. Se numește Bucătăraș.ro și a ajuns pe propriile forțe cel mai bun site culinar din .ro, sprijinit de o comunitate extraordinară, plină de oameni frumoși și veseli!

Pe 20 decembrie 2008, se pornea la drum pe un WordPress ce avea să fie dat uitării 4 luni mai târziu, când a început adevărata muncă la ceea ce a ajuns acum cea mai complexă platformă culinară din România, împărțită în zona de conținut și zona de comunitate.

1) Zona de conținut: Este foarte bogată, peste 50.000 de rețete, împărțite pe categorii, ușor de citit și care mai de care mai delicioasă, și circa 3.000 de articole! Toate scrise cu suflet și din suflet!

Redacția bucătărașilor este împărțită în funcție de rangul acestora. Îi descoperiți aici pe acești oameni minunați! Avem și un ghid al restaurantelorpe care-l poți consulta oricând ai nevoie și o Cămară a bucătărașilor, despre care vă vom povesti puțin mai încolo.

Încă din primii pași am fost alături și am susținut blogosfera culinară. Sunt peste 400 de bloguri înscrise în Catalog și vă veți minuna de talentul cu care sunt susținute! De aceea am reușit să le punem la dispoziție o secțiune specială, numită Bucătăraș Premium, în care au expus rețetele lor perfecte!

2) Zona de comunitate. În glumă i-am zis “facecook” :) . Fiecare bucătăraș are propriul wall unde își împărtășește alături de prieteni dragi ce-i spune sufletul. Aici se împart bucurii, se trece mai ușor peste tristeți și se adaugă stropul de dragoste în rețetele pregătite!

Suntem primul site din .ro care a creat un sistem prin care acțiunile din site sunt punctate, iar punctele se transformă ca-n povești în “galbeni” – moneda virtuală a bucătărașilor. Acești “galbeni” sunt folositori în Cămară, de unde au plecat spre bucătăriile membrilor comunității mii de produse utile!

Avem și un forum, avem și specialiști în Nutriție și Călătorii, avem “di tăti“, vorba cântecului :) .

Suntem parteneri oficiali Youtube și Yahoo, suntem prezenți de mult pe Twitter, Pinterest și Facebook! Am lasat la urmă pagina de FB. Pentru că este de departe cea mai activă dintre toate cele deținute de siteuri culinare.

Bucătăraș.ro este prima comunitate culinară de pe facebook și una dintre cele mai mari din Romania: aproape 300.000 de prieteni, iar peste 40% “vorbesc despre aceasta”. Un raport fabulos, mai ales că este obținut natural.

Este o mică parte, un rezumat al unei munci făcute cu mult drag și pasiune și ale cărei rezultate se văd azi, când www.bucataras.ro este liderul incontestabil al nișei culinare în .ro.

 

 

Top